Kopshtaria e njeriut në një orar

  Mirësevini në Partneritetin Lokal të Bristolit Verior dhe Perëndimor

  Harta që tregon vendndodhjen e Bristolit Verior dhe Perëndimor brenda BNSSG. Si në maj 2022: popullsia e rreth 208 mijë njerëzve në Bristolin Verior dhe Perëndimor.

  North &amp West Bristol Locality Partnership dëshiron të krijojë dhe mbështesë komunitete të shëndetshme dhe të lumtura. Ne e dimë se të jesh mirë është shumë më tepër se të mos jesh i sëmurë. Është për t'u ndjerë të mirëpritur dhe të lidhur me miqtë, familjen dhe fqinjët. Bëhet fjalë edhe për gjëra praktike, si për shembull, të kesh mundësi të kesh ushqim të shëndetshëm dhe hapësirë të gjelbër, të pakësosh shqetësimet për paratë dhe të jetosh në shtëpi me cilësi të mirë. Ne duam të krijojmë një North &amp West Bristol ku organizatat e sektorit vullnetar, të komunitetit, besimit dhe sipërmarrjes sociale (VCFSE), GPs, spitalet, shërbimet e shëndetit të komunitetit dhe kujdesit social punojnë së bashku më thellë për t'i shërbyer sa më mirë popullsisë. Kjo është një mënyrë e re emocionuese për të punuar dhe do të bëjë një ndryshim me kalimin e kohës.

  Ne duam t'u mundësojmë njerëzve që jetojnë dhe punojnë në North & West Bristol të jenë mirë duke siguruar se mund të kenë akses në mbështetjen e duhur në kohën e duhur. Vizioni ynë është që komunitetet të mbështillen rreth njerëzve për t'u mundësuar atyre të vazhdojnë të jetojnë të pavarur në shtëpi. Kur njerëzit sëmuren, ne duam që shërbimet të përmbushin më mirë nevojat e tyre dhe të bashkohen më shumë, kështu që individët duhet të tregojnë vetëm një herë historinë e tyre. Ne jemi me fat të kemi organizata dhe njerëz me përvojë të jetuar duke ndihmuar në bashkë-dizajnimin e shërbimeve tona.

  North &amp West Bristol Locality Partnership është në lidhje me lidhjen e pikave, në vend se të zëvendësojë shërbimet ekzistuese. Ne do të donim që përvoja e një personi të sistemeve të komunitetit, shëndetit dhe kujdesit të kishte kuptim për ta, në vend që të diktohej nga kufijtë dhe strukturat organizative. Jemi në fillim të udhëtimit tonë. Nuk do ta rregullojmë gjatë gjithë kohës dhe do të mësojmë gjatë rrugës. Ne shpresojmë duke punuar së bashku, duke festuar diversitetin e popullsisë sonë dhe duke dëgjuar komunitetet, ne do të rrisim barazinë dhe do të përmirësojmë jetën e njerëzve që jetojnë dhe punojnë në lokalitetin tonë.

  Nëse do t'ju pëlqente ky informacion në një format ose gjuhë alternative, ju lutemi na kontaktoni.